BeBe roláda

8/25/2019

BeBe roláda je jeden z mých nejoblíbenějších zákusků. Už od malička mě hrozně baví ji dělat a ještě víc mě baví ji jíst. :-) Dá se v pohodě udělat v bezlepkové variantě, stačí vyměnit klasická BeBečka za bezlepkové. Já mám nejradši Butterkeks sušenky od Schäru.



Je to jednoduché. Uvaříme pudink, který po vychlazení rozmixujeme s máslem a trochou moučkového cukru. Do části pak přidáme kakao, abychom měli světlý a tmavý krém. Sušenky mažeme střídavě světlým a tmavým krémem a slepujeme.


Hotovou roládu pak po stranách pomažeme zbytkem krému a posypeme namletými ořechy. Zabalíme do alobalu a necháme přes noc v chladu. Krájíme šikmo, aby se nám vytvořil ten "barevný" vzor.

You Might Also Like

0 komentářů

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *