GOOD FOOD Coffe & Bakery
10/05/2019Neznám snad nikoho, kdo by nemiloval trdelník. Do té doby, než mi zjistili celiakii jsem si ho dávala vždycky o adventu na vánočních trzích a byla to jedna z těch věcí, při které když jsem si uvědomila, že si ji už nikdy nedám, tak mi bylo dost smutno. Posledních pár let se navíc z trdelníku stal trend nejen vánoční, ale celoroční, začal se prodávat s nutellou, ze zmrzlinou... Když jsem to viděla, vždycky jsem si říkala, co bych dala klidně jen za obyčejný, bez všech těch věcí navíc.
Asi každý celiak pochopí, jak moc jsem byla šťastná, když jsem šla po Praze a v ruce jsem držela BEZLEPKOVÝ TRDELNÍK. 😍 Jako stál 150 Kč, ale tak udělala jsem si radost a dala jsem si ho k narozkám.
0 komentářů